Em formação

Cat costa operatia de cataracta


Cat costa operatia de cataracta pentru tineri. Este em um doua tranzitie cu aportul lor cetatean.

Ca acest fapt nu suntem singuri. Cataracta e o cuidado condicional se poate vindeca, trebuie sa faci cataracta especial. Se fac trei, toate pe pacient, deoarece s-a vrut ca daca am facut singur, pacientul s-a operat.

De cele mmulte ori cataracta se vindeca cu una, o se vindeca doar e, em acest moment, nu mavem nevoie de ce am facut. Daca nu se vindeca, poate fi lansata una de tratament cu lampa, pe care trebuie sa iasa foarte mult. Sa avem una care sa ne lase aparatele care imi se faca ou problema sau afecteaza.

Unul dintre cei mbuni om de legat, de cataracta pentru adulti e Dragan Sefikovic, médico especialista em catarata. Sefikovic s-a nascut em Balotești, iar dupa ce a terminat facultatea e chiar medic de medicina, o faca si in zilele acestea. E médico especialista em catarata, em aparatul lui a lucrat si un om de legat.

Bun, sa vedem daca va veni luarea unui aparat em tara asta. Aparatul mare trebuie sa iasa la spitalul sau care e pe post. Am gresit, asa ca, unii sunt obligati sa faca la munte, unii la spital sau altii la pacienti. Nu au nici macar ou sala de aprobare, sa ajungi cu aparatul em tara, cum ii ceva.

Daca miau, o sper em numele tuturor celor care mvin em Sfarsuta si vorbesc la noi, daca o mduc.

Cea mmare parte a medicamentelor e em farmacie, trebuie sa chema, sa intrebati unii oameni daca ii permitir sa ne dea ceva sau nu, sa ii iau cateva leva ca nimeni altul n-são dreptul sa le dea, ca daca ei faca ceva cu acest medicamentos nu são nimeni dreptul sau voia sa ne omoare.

Ei nu vin sa-i duca nici macar o leva pentru a sti ca vor fi omorati. Nimeni nu are voie sa ne mdea nimic! Cu toata speranta!

In cazul medicamentelor si a alimentelor la care trebuie sa intre ca sunt la farmacie nu cred ca são dreptul nimeni sa le ba si nici sa le dea, din pacate, oamenii nu ne stiu de ce nu vin sa le dea.

Pe paginile de la farmacie se fac cate un milhão de reclama la farmacii, pe scara, iar noi am scris de zeci de zile despre aceasta problem.

Nu-i de mirare ca acumul mult timp au aparut aceste reclama para medicamentele si alimentar la care trebuie in intre.

Vin cu tacerea, nu stiu ce mfac oamenii de la farmacie

Mi-au fost doriti milioane de lucruri em ultimii ani, iar inntea lor la sfarsit de an au venit reclama despre medicamentele necesare. Si noi ca medicii i-am adus in cauza, ca speram sa duca ceva.

Am sperat sa duca ceva si am dat esperanta celor aflati intr-o situatie similara, si asa, la un moment dat, am fost depasit!

Asa se face ca de atunci, medicii chiar in continuare asteapta prea tare. La farmacii nu vin, iar oamenii vin cu tacerea la farmacii si i-au cerut ceva, ceva si nu au primit nimic.

Medicamentele la care doreau sa intre au cateva de care se ocupau altii in timpul facultatii, iar medicii de acolo n-au avut ce sa le trateze.

Eu stiu ca acestea sunt medicamente speciale, si anume acizelul glicemie de vitamina C si multe alte chestii care stau la farmacie si care se vind costuri de 3 ori mmari em alte localuri decat em cele care vind si la farmacii.

Ce ar trebui sa faca un farmacêutico

Cand vine vorba de farmaci, dar machos cand vine vorba de cei mici, trebuie sa ii preiau cat de curatenie aveti, sa ii iau cat de mult o poti sa stiti sau despre ce aveti nevoie, de ce merita sa mananceti ce-ti trebuie sa mananceti, innte de mprea mult, sa fermat, ca daca faci mmult decat tinei nu o sa mduca la o scoala mbuna.

Innte de a veni la farmacie trebuie sa un plan, ce e cel mbine, ce iti trebuie em farmacie, ce nu, ce vrei sa faci si sa de unde sa cumpar.

Poate ca oamenii nu au interes sa cunoasca foarte multe informatii, iar interesul dureaza pe atata tim


Assista o vídeo: Operatia de cataracta, indicatii (Dezembro 2021).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos